Nada putin lipicioasa cu textura medie datorita canepii macinate, cre permite pastrarea babustilor in canal sau in iaz. Echipa Caperlan va sfatuieste sa utilizati l de apa la 2 kg de momeala.
Umectarea nadei pentru a fi optimizata se realizeaza in 2 timpi: Incepem prin a varsa 3/4 din volumul necesar de apa amestecand energic cu mana intr-o galeata rotunda pentru a permite particulelor de nada sa se amestece cu apa. A se lasa nada sa se odihneasca timp de 15 minute, apoi vidam si restul apei pentru a ajunge la nivelul optim de umectare. |Pesmet, porumb, biscuite, canepa macinata (10%), PV1 (grau, melasa).|Proteine brute;11%
Grasimi;11%
Minerale;2%
Celuloza bruta;2%
Sodiu 0,3%|Produs complementar destinat ciprinidelor. |NL 211366|1kg
Disponibil, de asemenea, in 4,75kg