Nada putin lipicioasa, cu miros fructat, adaptat pescuitului la crap in iaz. Echipa Caperlan va sfatuieste sa utilizati 0,75 l de apa la 2 doze de nada. Umectarea nadei poate fi realizata in 2 timpi: incepem prin a varsa 3/4 din volumul necesar de apa, amestecand energic cu mana, intr-o galeata rotunda, pentru a permite particulelor de nada sa se omogenizeze cu apa. Lasam, apoi, nada sa se odihneasca timp de 15 minute si varsam restul de apa pentru a ajunge la un nivel de umectare care sa permita realizarea bilelor. |Pudra de malai, pesmet, biscuiti, seminte de mei. Aditiv: Aroma de capsune 0,4%.|Proteine brute;8,3%
Grasimi;3,9%
Minerale;6,2%
Celuloza bruta;2%
Sodiu 1,7%|Produs complementar destinat ciprinidelor. |484 324 934 000 21|4,75 kg.