Nada de culoare inchisa, cu zahar, pe baza de arahide. Ideal pentru pescuit stationar. Echipa Caperlan va sfatuieste sa utilizati l de apa la 2 kg de momeala.
Umectarea nadei se realizeaza in 2 timpi: Incepem prin a varsa 3/4 din volumul necesar de apa, amestecand energic cu mana, intr-o galeata rotunda, pentru a permite particulelor de nada sa se omogenizeze. Lasam, ulterior, nada sa se odihneasca timp de 15 minute. Scurgem apa ramasa pentru a ajunge la un nivel de umectare care sa permita realizarea bilelor. |Pesmet, biscuiti, arahide, PV1 (grau, melasa), srot de copra, coaja de cacao (5%).|Proteine brute;12,8%
Grasimi;5,5%
Minerale;6,3%
Celuloza bruta;4,4%
Sodiu 0,4%|Produs complementar destinat ciprinidelor. |484 324 934 000 21|1 kg.